Самоучител курс онлайн безплатно, по английски, немски, френски, испански език и javascript.
В този сайт ще намерите безплатни курсове - самоучители онлайн, по испански, английски, немски, френски език и javascript програмиране.Сайта е продължение на благородната инициатива започнала с www.ezicionline.hit.bg, където има уроци само по испански.

Регистрирай се


Потребителско име         Парола

Аудио курс по английски


zdraveite! prekrasna iniciativa.pozdravlenia. molia da mi pomognete. uprazneniata mi izlizat s mnogo stranni znaci i bukvi.kakuv e problema?

k.rankov | 2010-11-22 17:10:47
Съжалявам за недоглеждането от моя страна, трябваше да изпробвам тестовете и в интернет експлорер. Не съм сложил таг за кодировката в тестовете по немски поправих пропуска.За кой език става въпрос?

Admin
За да изчезнат странните знаци, копирайте адреса от адресната лента когато отворите теста, после отворете адреса в нов прозорец и горе в менюто на браузъра отворете изглед, после кодиране и сложете отметка на utf8.

Admin
Привършвам работата по новият облик на сайта, там тези грешки ще са поправени, а така също ще има опции за добавяне на уроци и тестове от потребителите, както и възможност за общуване между вас.

Admin
И още напишете ми с какъв браузър сте.

Admin

Za6to ne moga da polzvam uprajneniqta kam urocite po nemski?Izlizat napisani na nqkakvi ieroglifi.

magarosi | 2010-11-18 09:44:03
Пробвай сега, би трябвало да е добре.

Admin

Сайтът е ок, а самата инициатива - безплатни online самоучители, е повече от чудесна! Въпросът м е кога предстоят да се качат и последващите уроци със съответните нива?

glo86 | 2010-10-15 14:21:40
Благодаря! Много скоро ще има попълнение с по 3 урока за всеки език! Успех!

Admin

Здравейте! Вече е попълнен сайтът. Постепенно ще бъдат добавяни нови уроци. Пишете вашите препоръки и въпроси Тук. Благодарим ви за интересът към сайта!

Admin | 2010-10-04 13:19:22