Самоучител курс онлайн безплатно, по английски, немски, френски, испански език и javascript.
В този сайт ще намерите безплатни курсове - самоучители онлайн, по испански, английски, немски, френски език и javascript програмиране.Сайта е продължение на благородната инициатива започнала с www.ezicionline.hit.bg, където има уроци само по испански.

Регистрирай се


Потребителско име         Парола

Аудио курс по английски


Благодаря за \"козата\"! Вързала съм я за буквите и ги \"меееча\", но думите още ги \"блея\" :))) Извинявам се за тъпата метафора, но нека да е весело! :) Мъча се, де. Опитвам. Имам чувството, че всяка дума в този език трябва да се заучи - никакво правило не виждам за правилното четене. Помагай, Админ! Не ме оставяй! Ах, че хубав сайт - за туй не мога да си кривя душата. Но аз съм \"сбърканата\" :) Пожелавам си някой ден да го \"опаса\" целия като зелена тревица. :) ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

miglos | 2011-12-18 18:04:23
И аз благодаря за хубавите думи! Ще се постарая да добавя на сайта по добри уроци специално за произношението.ВЕСЕЛA КОЛЕДА!!!

Admin

Направил съм ви сайт в който можете да учите и да добавяте уроци и тестове по всички езици, използвайте го, уверен съм, че ако всеки добави по 1 урок, сайта ще е много полезен за всички- вижте линка:

Admin | 2011-12-06 10:30:38
----

ezik.eu

Admin

Тъй като аудиото от линковете- Азбука и Песен е потоково, изчаквайте да свърши едното тогава кликайте на следващият линк! В противен случай ще вървят едновременно, което е неприятно.

Admin | 2011-12-05 10:37:16

Намерих този сайт да науча как се произнасят буквите. http://www.starfall.com/n/level-k/index/load.htm?f Но това ще ми помогне ли да мога да чета уроците тук? Защото ги гледах - всичко е ясно, само дето не знам как да ги чета :) С други думи: \"синджира е тук, ама козата я няма\" :))))))))

miglos | 2011-12-04 23:45:23
Это ти \"козата\"- виж буквите по-горе и кликай на тях, ще чуеш как се произнасят. А сега ще добавя и песничка, която ще ти помогне да ги запомниш по-лесно.

Admin

С другите езици е лесно, защото имат няколко съчетания от букви и останалото - четеш каквото виждаш. а в английския - никога не знам как да прочета думата. Какво да правя? Запомнила съм думи, които са всеизвестни, или онези, които ползвам в интернет за разни пощи и пр. Но съм се отчаяла, че не мога да се справя и нищо не помага. А всички казват, че е лесно. Ще опитвам, нама да се спра, но не знам дали ще успея.

miglos | 2011-12-04 22:42:56